Vánoce

vánoce

Už nám sice pomalu ty Vánoční časy zase končí, ale pořád ještě objíždíme rodinu a vlastně ještě si ty Vánoce pěkně prodlužujeme. Tenhle rok jsem byla zase na Vánoce doma, takže jsem si hezky užila tu pořádnou vánoční atmosféru.

Pečení cukroví a vánoční koledy. Zima, ale bohužel teda bez sněhu. Narvaným nákupním centrům jsem se kupodivu tenhle rok hezky vyhnula. Všechny dárky jsem přivezla z cestování. Takže to bylo snad poprvé, kdy jsem nesháněla nic na poslední chvíli. A taky snad poprvé, kdy jsem všechno nebalila až 24. Takže jsem si to opravdu v klídku užila.

Jeden den tak krásně nasněžilo, ale opravdu to vydrželo jenom ten jeden den.

vánoce

vánoce

vánoce

No a když to porovnám s minulým rokem, kdy jsem poprvé Vánoce neslavila doma a ještě ke všemu jsme je slavily v tropech. Tak ty doma jsou prostě lepší. Na Bali ta Vánoční atmosféra taková prostě není. I když je tam teda Santa skoro na každým rohu. A to jenom kvůli turistům.

Ozdobili jsme si palmu, ale vlastně jenom na fotku. Protože jsme nenašli venkovní světýlka a v období dešťů, by to opravdu nešlo 😀 Světýlka jsme si pak dali do pokoje jako dekoraci a bylo to super.

vánoce

Bramborový salát jsme si dělali, ale také to nebylo úplně ono.

vánoce

vánoce

Tak doufám, že jste si všichni svátky užili nebo ještě stále užíváte. Že jste snědli všechno to dobrý jídlo, já rozhodně jo 😀 A stále to pokračuje. Zásoby cukroví ještě moc neubyly. Ale cukroví není nikdy dost. Nebo je?

Mějte se krásně!  K.

Mohlo by se vám líbit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *