Buenavista del Norte, Tenerife – procházka po pobřeží

Jedno z oblíbených míst kam jsme se vydali na výlet. Původně jsme chtěli jet k majáku Punta de Teno, ale zjistili jsme, že se k němu autem nedostanem. Cestou tam jsme také párkrát zabloudili a Google pro nás vybral pěkné serpentýny. Alespoň byli s nádherným výhledem.

Nějak jsme nezkoumali jiné varianty, jak se k majáku dostat, otočili jsme auto a jeli na nejbližší pláž si dát oběd.

Přijeli jsme na parkoviště k Playa de las Arenas, ale po chvíli hledání jsme bohužel nenašli žádnej kus písku na kamenitý pláži, tak jsme si oběd snědli na lavičce 😀 Výhledy tam byly ale moc pěkný!

Chtěli jsme se někde projít a zkoumali na mapách nějaký treky poblíž, které bychom mohli jít. Nakonec při prozkoumávání okolí pláže jsme zjistili, že tam vede pěkná cesta po pobřeží. Tak jsme se vydali po ní a musím říct, že to byla moc krásná, nenáročná procházka. Takže pokud třeba nejste na nějaký velký výšlapy, tohle je ideální místo, kam se jet podívat.

A pokud hrajete golf, tak tohle golfové hřiště má super výhledy.

I když výlet vlastně nevyšel podle původních plánů, nakonec to bylo jedno z nejhezčích míst na kterým jsme zatím byli. Jen jsem trochu podcenila oblečení, protože na pobřeží pěkně foukalo a byla mi zima 😀

 

Mohlo by se vám líbit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *